#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Jučer, s početkom u 19:00h juniorska ekipa na čelu s trenerom Kosom započela je svoj pripremni put za 1. HNL. Pripremni period trajat će 6 tjedana, točnije od 4.7. do 13.8., a u tom razdoblju bit će čak 57 aktivnosti.

“Pripremni period trajati će od 4.7. do 13.8. (6 tjedana), a u tom razdoblju ćemo imati 57 aktivnost ( 49 treninga i 8 utakmica). Radit ćemo 4 dana tjedno po dva puta, a nedjelja će biti slobodna.” rekao je Kos.

U ovih 8 utakmica, snage će odmjeriti s čak 4 juniorske ekipe iz 1. HNL (NK Slaven Belupo, HNK Gorica, NK Varaždin te NK Rudeš) te s dvije seniorske momčadi (NK Podravac i NK Pitomača).

U narednim tjednima kompletirat će se cijela momčad koja će biti podijeljena na dvije ekipe.
Na prvoj prozivci imali smo 23 igrača. U sljedećih tjedan dana ćemo se kompletirati s još tri igrača tako da ćemo imati na raspolaganju oko 25 igrača u juniorskoj ekipi 1 koja će igrati 1.HNL. Uz njih ćemo imati i juniorsku ekipu 2 koja će se natjecati u Regionalnoj ligi koju će voditi trener Dario Vlašić.”

Prva prvenstvena utakmica u 1. HNL igrat će se 13.8.

Popis igrača;
Polak, Trešćec, Vasilik, Španja, Grgić, Beljan, Crnčić, Vicić, Vujašković, Pintar, Mrak, Šarić, Vujčić, Mihekovec, Kajzogaj, Tomić, Kovač, Prskalo, Grgić, Sljepčević, Ljubas, Puzić, Silva Guilherno, Filipović.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI