#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Pred našim juniorima ovog vikenda je početak nove sezone. U sklopu prvog kola prve hrvatske nogometne lige za juniore u goste na Brdo u Ždralove stiže NK Lokomotiva.

Uoči same utakmice razgovarali smo s trenerom Kosom iza kojeg su duge i naporne pripreme zajedno sa svojim cjelokupnim timom.

U novu sezonu juniorskog HNL ulazimo s optimizmom. Imali smo aktivan i dobar skauting i uspjeli smo selekcionirati dobru ekipu koja će biti konkuretna ostatku Lige. Iz prošle sezone puno igrača je završilo juniorski staž i više nisu s nama. Ono što nas raduje da je jedan igrač potpisao profesionalni ugovor dok je osam igrača danas u klubovima druge lige (troje u našim seniorima). Nova ekipa ima kvalitetu i u novoj sezoni naši navijači mogu očekivati dobre utakmice u kojima će moći uživati. Cilj nam je da ostvarimo bolji plasman nego u prvoj sezoni koju smo završili na 11 mjestu od 16 ekipa. Sve domaće utakmice ćemo igrati na stadionu u Ždralovima gdje će ulaz biti slobodan za sve naše gledatelje koje pozivamo da u što većem broju nas dođu podržati.”

Utakmica je na rasporedu u subotu u 17:00h na Brdu u Ždralovima. #mladostzdralovi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI