#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Turnir “Liga predpočetnika” za svoj cilj ima promociju nogometa kod najmlađih igrača koji tek počinju svoje prve nogometne korake. U tom naumu NSBBŽ sigurno je i uspio jer su sva djeca dobila medalje i osmijehe na svoja lica.

Čak 17 ekipa i više od 200 malih nogometaša i nogometašica igralo je svoje utakmice na četiri terena dok je oko 400 gledatelja na tribinama stvorilo ugođaj koji će djeci zauvijek ostati u sjećanju.

Cijelo natjecanje, koje je otvorio predsjednik NSBBŽ Slavko Prišćan, prošlo je bez i najmanjeg incidenta, bez ijedne ruže riječi ili povika, samo pozitiva na terenima i oko njega. Svaki gol ludo se proslavljao, pobjedama su se jednako veselili malci i roditelji, ali ni nakon poraza nije se tugovalo, jer su svi bili pobjednici, svi su dobili medalje.

“Nakon priprema, cijele odigrane sezone, došao je kraj prekrasnoj, slatkoj ligi predpočetnika. Svih 17 ekipa na jednom mjestu, svi su dobili medalje, sve je odrađeno kako je bilo zamišljeno, teren odličan, vrijeme je bilo odlično i najbitnije od svega podrška roditelja prema djeci je bila vrhunska”, rekao je Igor Blagojević, povjerenik za mlađe kategorije našeg Nogometnog saveza koji je i osmislio Ligu predpočetnika.

Ovim se putem zahvaljujem Nogometnom savezu na čelu sa Slavkom Prišćanom, domaćinu Mladosti na vrhunskim uvjetima koja su omogućila djeci da svoje prve nogometne korake naprave na ovakvim terenima te Intersnacku koji je sponzorirao grickalice za djecu. Nadam se da iduće godine možemo samo omasoviti ovakav događaj, prošle 12 ekipa, ove 17, a ako Bog da sljedeće godine bit će 20“, dodao je Blagojević.

#mladostzdralovi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI