#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Održana je izvanredna izborna skupština na kojoj je dosadašnji predsjednik Renato Radić odstupio s funkcije predsjednika kluba te je na istu izabran dosadašnji direktor kluba Vjekoslav Ćalušić.

Renato Radić je s mjesta predsjednika odstupio isključivo iz formalno – pravnih razloga, kako bi se ispunili neophodni uslovi koje diktiraju zakonski akti.

“U klubu se baš ništa nije dogodilo. Kako je od prvog siječnja na snagu stupio novi Zakon o sportu RH, gospodin Renato Radić je isključivo iz formalno – pravnih razloga odstupio s mjesta predsjednika Mladosti. Naime, gospodin Radić je dopredsjednik Slaven Belupa, koprivničkog prvoligaša, a po novom zakonu jedan čovjek ne može obnašati dvije funkcije u sportu. To je bio i razlog što je sazvana izvanredna izborna skupština na kojoj je Renato podnio ostavku i na kojoj sam ja, kao dosadašnji klupski direktor i djelatnik u firmi Prima koja je u vlasništvu Renata Radića, izabran za novog predsjednika. Inače, Renato Radić će i dalje istim žarom i istom energijom kao do sada biti prisutan u klubu kao da se ništa nije promijenilo” poručio je novi predsjednik g. Vjekoslav Ćalušić

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI