#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Jučer s početkom u 19:00h trener Lovrić zakazao je prozivku seniora. Nakon kratke pauze red je za nove radne zadatke. Prozivci je prisustvovalo 24 igrača, ali to nikako nije konačan broj (nekolicina igrača je na probnom razdoblju).

U narednim danima na našim društveni mrežama obznanit ćemo odlaske, ali objaviti i dolaske u našu momčad seniora.

Osim igračkog kadra, pojačao se tim stručnog stožera koji sada čine glavni trener Danijel Lovrić, prvi pomoćni trener Tihomir Bradić, trener vratara Antonio Cvančić, kondicijski trener Ivan Nikolić, fizioterapeuti Alen Korlin i Ivan Vinković te team manager Zoran Kukec.

Pred prvom momčadi nalazi se pet tjedana priprema te osam utakmica.
• 9.7. NK Slaven Belupo
• 16.7. NK Dugo Selo
• 23.7. NK Belišće
• 27.7. NK Kustošija
• 30.7. NK BSK Bijelo Brdo
• 6.8. NK Slatina
• 10.8. NK Vrbovec
• 13.8. Finale kupa NK Bjelovar

Trener Lovrić najavljuje intenzivne, jače pripreme nego prijašnjih sezona.

“Kao što to biva svake sezone, nekolicina igrača nas je napustila, dok su neki novi ovdje s nama. Moram naglasiti kako mi je izuzetno drago što je nekoliko nogometaša koji više nisu u našem kolektivu ostvarilo transfere u još kvalitetnije, bolje lige. Posebice se to odnosi na Seida Behrama koji je potpisao ugovor s koprivničkim Slaven Belupom. Isto tako, David Žabec će od iduće sezone braniti boje NK Kustošija te bih rekao kako su oni na taj način pokazali do čega se može doći velikim trudom i zalaganjem. Nadalje, novi momci koji su sada s nama su ovdje jer su izabrani ciljano i siguran sam da će uspjeti nadomjestiti ove odlaske.

Liga koja je pred nama će biti izrazito zanimljiva, razvojna za mlade te smatram da će svaka utakmica biti na pragu nedavno odigranih kvalifikacija. Stoga će pripreme biti puno intenzivnije, jače nego što je to bio slučaj prijašnjih sezona, ali moram istaknuti kako ne stvaramo nikakav pritisak na momke. Dakle, ove godine ćemo se pripremati iz dvoboja u dvoboj jer puno momčadi koje će nam se suprotstaviti niti ne poznajemo.

Imamo privilegiju otići u Daruvarske toplice gdje ćemo provesti tjedan dana. Tamošnji uvjeti su odlični i imat ćemo sve na raspolaganju – terene, teretanu, bazene. Tako da, nastojat ćemo to što kvalitetnije iskoristiti kako bismo se svi zajedno još bolje upoznali obzirom da je promijenjen jedan dio sastava.”

Pozivamo sve naše navijače da nas podrže već ove subote s početkom od 17h kada nam u goste na Brdo dolazi NK Slaven Belupo. Ulaz za sve gledatelje je besplatan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI