#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

U petak, u prostorijama NK Dinamo predavac potpisan je sporazum o suradnji između klubova NK Mladost Ždralovi i NK Dinamo Predavac.

Cilj suradnje je razvoj mladih igrača, razvoj nogometa na području Bjelovarsko-bilogorske županije, korištenje terena te razne druge stvari koje uključuju promicanje nogometa kao sporta.

Sporazum su potpisali g. Renato Radić, predsjednik kluba NK Mladost Ždralovi i g. Zvone Cvitković, predsjednik kluba NK Dinamo Predavac, a nazočni su bili predstavnici škole nogometa NK Mladost Ždralovi, predstavnici kluba NK Dinamo Predavac te načelnik Općine Rovišće, ujedno i predsjednik NSBBŽ g. Slavko Prišćan.

Važnost ambicije naglasio je predsjednik Mladosti g. Renato Radić:
“Svi koji se bave sportom moraju imati ambiciju. Mi imamo ambiciju, a ovaj sporazum je dokaz kao se bavimo ozbiljnim nogometom i razvojem igrača na europskoj razini. Ovo je početak, ali je i dobra inspiracija drugim klubovima iz naše županije da krenu našim stopama. Prije tri godine počeli smo ovaj projekt s Mladosti i tim putem idemo dalje.”

Predsjednik NSBBŽ, g. Slavko Prišćan sretan je radi prve suradnje dva kluba u županiji:
“Iznimno sam sretan i zadovoljan. Ovo je prva ozbiljna suradnja dva kluba u županiji koja se održava pod pokroviteljstvom koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa. Uvjeren sam da će ovaj sporazum dati pozitivni efekt jer on donosi dobro za nogomet i mlade igrače koji će svoju afirmaciju tražiti pod stručnim nadzorom trenera.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI