#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Kako napreduju radovi na novom stadionu došao je provjeriti i Gradonačelnik g. Dario Hrebak. Osim što se uvjerio kako sve teće prema navedenim planovima, rekao je:
“Znamo da u Hrvatskoj nedostaje puno sportske infrastrukture,a danas se u Bjelovaru grade čak dva nogometna stadiona. Posebno pohvaljujem vodstvo NK Mladost Ždralovi na čiju inicijativu je započela gradnja stadiona. Radi se o investiciji većoj od 8.000.000,00 kuna u kojoj će Grad Bjelovar sudjelovati s 2,5 milijuna kuna. I na godišnjoj razini pomažemo njihove ambicije tako da svake godine oko 500 tisuća kuna izdvajamo za troškove kluba, dok oni svoje snage upiru u gradnju ovako vrijednog kompleksa. U proljeće ćemo imati dva velebna sportska zdanja i moram napomenuti kako i s vodstvom Nk Bjelovara surađujemo po dobrom principu ”vi dajte jednu kunu, mi ćemo dati još jednu”. Takvom suradnjom možemo puno napraviti na području grada.”

Osim glavnog terena u sklopu stadiona u renovaciju će i dva pomoćna terena, a na navedenu temu novinarima se obratio naš predsjednik g. Ivica Željko Beljan:
“Sve što smo do sada izgradili bilo je uz pomoć Grada Bjelovara. Teško da bismo se upustili u ovakvu investiciju da nismo imali podršku Grada, a sve što je do sada izgrađeno vrijedi 4.000.000,00 kuna. Uz glavni teren imamo još dva nogometna igrališta koja idu u uređenje. Klub će za uređenje jednog terena koji ide u sustav navodnjavanja izdvojiti 100 tisuća kuna, dok ćemo na drugi teren postaviti umjetnu travu koju ćemo nabaviti u suradnji s HNS–om i Gradom Bjelovarom. Ambicije kluba su veće i to nam je zaista potrebno.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI