#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Danas smo započeli pripremni period za nastavak sezone u 3. HNL Sjever. Cilj je jasan, naslov prvaka, kvalifikacije za popunu druge lige ili plasman u jedinstvenu treću ligu. Trener Danijel Lovrić svjestan je težine postavljenog zadatka i zato je s vrlo agilnim klupskim rukovodstvom znatno pojačao momčad.

Na Lovrićevom popisu nalaze se vratari Srbljanović, Marinković i Matasović. Obrambeni dio momčadi činiti će Čovo, Abramović, Ivetić, Džijan, Herceg, Mlinarić, Hudaček i Buzuk. U venom redu igrati će Jakšić, Vrbanić, Brezina, Behram i Žabec, dok će nadačku formaciju činiti Kunštek, Baraban, Guja i Stjepan Mamić. Na spisku se nalaze i mladi igrači: Roko Grgić, Toni Španja, Domagoj Skukan i Jakov Crnčić, koji će čekati svoju priliku.

Nova lica u svlačionici su Ivan Baraban, napadač iz Jaruna, Marko Guja kao najbolji strijelac Trnja, stoper Hrvoje Džijan koji dolazi iz Trnja, mladi bek Bruno Čovo iz Međimurja, Teo Herceg isto tako mladi igrač koji dolazi iz Neretvanca iz Opuzena, a Mladost se pojačala i s Seidom Behramom iz Veleža. Popis igrača koji su napustili Brdo za sada je znatno kraći. Otišli su: Gogić, Sabljić, Polonjak, Mladen i Dino Džidić.

Trener Lovrić uoči početka priprema:
“Izmjene u momčadi i dovođenje pojačanja radili smo ciljano. Svjesno smo se pojačavali s napadačima jer efikasnost nam je prošle jeseni bila velika boljka. Nismo zadovoljni prvim dijelom sezone i zato na proljeće idemo otvoreno po naslov prvaka. Cilj su nam kvalifikacije na drugu ligu, a mi to možemo i moramo ostvariti.”

Renato Radić, naš sportski direktor također se obratio igračima:
Mladost je klub s vizijom i na nama je da to ostvarimo. Isključivo nas zanima naslov prvaka i prolaz kroz kvalifikacije za drugu ligu. Imamo problema s koronom i zato smo u pripreme startali bez bolesnih Jakšinića, Brezine, Barabana, Guje i Ivetića, no, to nas neće zaustaviti u našim namjerama. Svima želim puno sreće i zdravlja, a na nama iz klupske uprave je da igračima osiguramo što bolje uvjete za rad.”

PRIPREMNE UTAKMICE:

19. siječanj: VARAŽDIN – MLADOST
22. siječanj: JARUN – MLADOST
26. siječanj: MLADOST – ZELINA
od 30.01. do 05.02. Pripreme u Medulinu
9. veljače: MLADOST – FERDINANDOVAC
12. veljače: MLADOST – VRBOVAC
19. veljače: MLADOST – BELIŠĆE
26. veljače: prvenstvo Križevci

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI