#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Srbljanović, Čovo, Abramović, Vicić, Mlinarić, Žabec, Behram, Brezina, Kunštek, Crnčić, Guja. Drugo poluvrijeme: Polak, Hudaček, Vujašković, Herceg, Vrbanić, Skukan, S. Mamić, Buzuk, Grgić, Đuričić, TRENER: Danijel Lovrić

Strijelci: 1:1 Behram (25), 1:2 Buzuk (50), 1:3 Đuričić (70)

Nakon utakmice protiv Varaždina i Jaruna na red je došla i treća pripremna utakmica protiv NK Zelina. Radi vremenskih uvjeta utakmicu smo igrali na terenu u Žerjavincu, a upisali smo i svoju prvu pobjedu u priprenom periodu.

Trener Lovrić:
“Usprkos hladnom vremenu i umoru odigrali smo dobru utakmicu. Nametnuli smo se igrom i trkom, imali smo dominaciju cijelu utakmicu, a razlog zašto nismo upisali veću pobjedu možemo pripisati velikom broju propuštenih prilika. Naime, gotovo je nevjerojatno što smo sve uspjeli promašiti, no, to je sve zbog umora i teških nogu, što je normalno za ovu fazu priprema. U svakom slučaju, utakmica nam je dobro došla i u potpunosti je opravdala svrhu. Da, zadovoljan sam viđenim jer pripreme se odvijaju po planu. Za sada nema bolesnih ni povrijeđenih igrača, a to nam je vrlo bitno.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI