#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Gjergji Kote, rođen 20.08.2004. novi je igrač naše Mladosti. On je mladi reprezentativac Albanije U19 koji je uovoj sezoni nastupio u četiri utakmice za istu. Dva puta protiv Crne Gore, Kosova i Italije.

Igra na poziciji centralnog veznog, a u prošloj sezoni igrao je za FC Internacional Tiranë U19. U naš klub stigao je nakon preporuke koje su dobili ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri i dobro su upoznati sa radom i ambicijama kluba u Ždralovima.

Gjergji nije krio oduševljenje dolaskom na novi stadion u Ždralovima.

“Dolazak u zemlju viceprvaka svijeta je za mene korak naprijed u karijeri, a igranje u najvišem rangu natjecanja kao što je 1. Hrvatska juniorska liga je svakako veliki izazov. Uz to se nadam da ću se nametnuti i treneru seniorske momčadi te da ću već u ovoj sezoni pokazati svoje prave vrijednosti i zaigrati i u 2.NL. Ambicije su mi postati seniorski reprezentativac svoje zemlje i profesionalno igrati nogomet na najvišem nivou. Zahvaljujem se svima u klubu na dočeku i uvjeren sam da ću svojim igrama klubu te navijačima to vratiti na najbolji način.”

Dobrodošao u Mladost!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI