#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

NK Varaždin 0:2 NK Mladost Ždralovi
Strijelci: Solić, Vicić

Nastupili: Polak, Đuričić, Solić, Crnčić, Skukan, Vujašković, Mrak, Vicić, Grgić, Kunštek, Španja, Pigac, Jukić, Šabić, Božičković, Vuković, Đurđević

Proteklog vikenda svoju prvenstvenu utakmicu odigrali su i naši juniori pod vodstvom trenera Tihomira Bradića. Ovoga puta na red je došlo gostovanje kod NK Varaždin.

Pobjeda protiv ekipe koja je prva na tablici i momčadi koja ima samo tri poraza, a od toga dva od naših juniora dovoljno govori o težini same utakmice.

Momčad trenera Bradića ekipu Varaždina prvi put porazila je s visokih 5:1!
Doma smo ih pobijedili rezultatom 5:1 te sada kod njih 2:0. Pobjeda je još slađa jer nam protivnik u 90 minuta niti jednom nije ozbiljno ugrozio gol. Što se nas tiče definitivno moramo popraviti realizaciju jer smo promašili tri stopostotne šanse.

Trener Bradić zadovoljan je zalaganjem igrača!
U svakom pogledu moram biti zadovoljan s htijenjem i zalaganjem igrača i na tome im se zahvaljujem. U nedjelju nas ponovno čeka teška i zahtjevna utakmica doma protiv Slaven Belupa gdje se ponovo nadam pobjedi.

Na kraju dotaknuli smo se i cjelokupnog prvenstva te plana za razvoj igrača.
“Jedna od zamisli je da bi definitivno htjeli završiti drugi na tablici pošto ne bi bilo realno u ovoj trenutnoj poziciji tražiti prvo mjesto, makar matematički i to je ostvarivo. Također, svakako želimo izboriti kvalifikacije za ulazak u prvu HNL za juniore.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI