#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Mladost Ždralovi

Sjajna sezona je iza naših juniora i njihovog trenera Tihomira Bradića. Uz niz od čak 13 utakmica bez poraza, 12 pobjeda te jedan neriješeni rezultat kvalifikacije za 1. HNL došle su kao velika nagrada za trud i rad.

“Da točno je da smo izborili kvalifikacije za ulazak u prvu HNL. Za sada u kvalifikacije su se prijavili Zadar, Grobničan i mi te čekamo još istok i središte da li će se netko od njih prijavljivati. Ne znamo još detalje odigravanja utakmica. Zaista mi je kao treneru drago da smo izborili kvalifikacije jer smo ipak imali jedan veliki niz od 13 utakmica bez poraza, 12 pobjeda i jedan neriješen rezultat. Pobijedili smo Varaždin Varaždin 3 puta, dvaput Varteks kod njih koji nam je bio izravni konkurent za kvalifikacije i gdje do jučer nismo znali dali idemo mi ili oni. Pošto je Varteks izgubio u Koprivnici, a mi dobili Međimurje imamo 2 boda više od njih i tako ulazimo u kvalifikacije mi.

Kako se red, rad i disciplina uvijek isplate, uvijek dođe i neka nagrada za sav uloženi trud. Trener Bradić ne krije zadovoljstvo svojom ekipom.

“Čestitam igračima na velikom trudu, htijenju i zalaganju na treninzima i utakmicama te smo samo na taj način mogli doći do ovog rezultata. Ni dečki sami nisu vjerovali prošlu polusezonu da možemo doći do tog cilja jer smo bodovno dosta zaostajali za prvim mjestom. Kada sam došao kao trener u juniore prošle godine u 9 mjesecu uvjeravao sam ih da ako složimo pozitivan niz od pet utakmica bez poraza da ćemo sigurno biti jedni od kandidata za kvalifikacije, a stvorili smo puno veći niz od 5 utakmica bez poraza kao što sam već i napomenuo bio je to niz od 13 utakmica.”

Svakako je bitno za istaknuti kako su juniori pobijedili sve ekipe iz vrha ljestvice ujedno i glavne konkurente. Varaždin 3 puta, Varteks 2 puta, Koprivnicu 2 puta i Bjelovar kod njih jednom.

“Zahvaljujem se klubu i upravi koji su nas pratili i bodrili na utakmicama te roditeljima koji voze i prate svoju djecu. Također i našim kadetima koji su svaku utakmicu uz nas i navijaju, a pogotovo je bilo lijepo vidjeti u Bjelovaru kada smo pobijedili gdje oni nisu igrali taj dan, a ipak su došli u velikom broju i navijali!”

Za kraj Bradić je pozvao sve navijače na punu podršku u kvalifikacijskim utakmicama.

“Molio bih i naše navijače da podrže juniore na utakmicama kvalifikacija, da ih bodre i budu im podrška u ovim zahtjevnim utakmicama jer vjerujte ova generacija juniora je to zaslužila.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI