#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Dvadesetjednogodišnji Jan Raužan novi je pojačanje naše seniorske momčadi. Nogomet je krenuo igrati sa svojih 5. godina, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje i prvoligaša.

“Nogomet igram od malena, od svoje 5. godine. Krenuo sam igrati u NK Dubravi, također sam igrao i u Sesvetama, Hašku, Zagrebu i Lokomotivi. Što se tiče seniorskog nogometa, zadnje sam igrao u Ravnicama, a prije toga u Kustošiji i Rudešu.”

Nije krio svoje zadovoljsto po dolasku jer s nekim igračima je već i igrao, a naglašava kako mu se najviše sviđa profesionalni pristup svih u klubu.

“Do sada sam igrao s Dorjanom Francekovićem u mlađim kategorijama Zagreba i Lokomotive. U Mladosti najviše mi se sviđa profesionalnost i pristup te igrački kadar, cijeli stručni stožer i uprava kluba koja se odlično brine za nas. Cijela ekipa je stvarno dobra, još nam fali da se afirmiramo na terenu pa će sve bit odlično.”

Vjeruje kako zajedno s ekipom može postići puno u narednoj sezoni.

“Ove sezone se nadam što boljim rezultatima te ulasku u viši rang te se nadam osobnom razvoju na psihičkoj i fizičkoj razini. Nadam se da ću se individualno nametnuti trenerima i pružati što bolje partije kako bih pomogao ekipi.”

Jane, još jednom dobrodošao!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI