#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Novo lice u svlačionici seniora je Marko Guja. Nogometom se bavi od svoje 9 godine, a do sad je nastupao čak 10 godina u Austriji. Klubove za koje je do sad igrao su: NK Sevete, Sc Weiz(Austrija)Usv Raiffeisen, St.Anna am Aigen(Austrija), Usv Mettesdorf (Austrija) i NK Trnje.

S 18 godina upisao je i prvi nastup u 1. HNL što je i najdraži trenutak karijere.
“Najdraži trenutak u karijeri? Pa bilo ih je, ali evo ipak izdvojio bih svoj prvi nastup(seniori) s 18 godina u 1.HNL protiv Zadra na Stanovima i imao sam sreću da postignem odmah i prvijenac u svom prvom nastupu.”

Kroz veliki broj klubova upoznao je i mnogo suigrača. S većinom više ne dijeli svlačionicu, ali s jednim je suigrač i danas u našoj svlačionici.
“Od trenutnih suigrača dijelio sam svlačionicu s Hrvojem Džijanom u NK Trnju prošlu sezonu, a s ostalima nažalost nisam jer sam bio vani većinu karijere međutim pojedine dečke jako dobro poznajem.”

U svom novom klubu zajedno s ostatkom ekipe želi ispuniti zadane ciljeve kluba.
“Mogu reći kako u ovih mjesec dana što sam ovdje, sam prezadovoljan uvjetima koje imamo. Gradi se novi stadion, organizacija je na velikom nivou. Također zadovoljan sam ekipom u kojoj jesam jer je sastavljena od kvalitetnih igrača i kvalitetnih i karakternih ljudi. Pohvala i stručnom stožeru na čelu s trenerom Danijelom te pomoćnim trenerom Bradićem, kondicijskim trenerom Nikolićem i golmanskim trenerom Cvančićem za koje imam samo riječi hvale.”

Nakon odlično odrađenog pripremnog ciklusa u Medulinu u kojima je sobu dijelio s cimerima Džijanom i Čovom, Marko vjeruje kako će se sav uloženi trud vratiti na pravi način u prvenstvu.
“Prije svega nadam se da će nam se ovaj trud u pripremnom periodu vratit na terenu jer se radi jako kvalitetno i naporno. Nadam se da ću ja svojim obolom pomoći ekipi i klubu da uspijemo u ciljevima, a oni se znaju. To su naslov prvaka i ulazak u 2.HNL.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI