#samomladost

NK MLADOST ŽDRALOVI

Novo pojačanje u seniorskoj svlačionici je Franko Čordaš. Svoje prve nogometne korake napravio je u NK Ponikve.

“Sa prvim treninzima krenuo sam sa 8 g. u NK Ponikvama. Poslije sam igrao za NK Špansko, NK Rudeš, NK Lokomotiva, da bih zadnjih 6 mjeseci igrao za juniore Slaven Belupa. Svo to vrijeme kada ne bi imao obaveze u klubu trenirao sam u tatinoj školi nogometa: “Čordaš”.”

Imamo nekoliko najdražih trenutaka u dosadašnjoj karijeri, a svakako je jedan treniranje sa seniorskom momčadi NK Slaven Belupo.

“Najdraži trenutci: osvajanje Zagrebačke lige sa NK Rudeš-om i ostanak u 1.HNL juniori sa Slaven Belupom gdje sam na polusezoni stigao, a imali smo samo 10 bodova. Zahvaljujući treneru Dodiku, treneru Zekiću i g. Lončareviću ligu smo završili sa sakupljenih 30 bodova. Treninzi s prvom ekipom Slavena do sada mi je nešto najljepše što mi se dogodilo u karijeri.”

Vjeruje kako zajedno sa svojom novom ekipom može napraviti sjajne rezultate.

“U ovom klubu očekujem da smo prava ekipa, željna dokazivanja, da i ja sam pridonosim uspjehu svojim dobrim igrama. Da pokažemo svima da NK Mladost Ždralovi ima kvalitetu za veće domete.”

Igrači kao i stručni stožer odlično su ga prihvatili.

“U klubu mi je odlično, sjajno sam prihvaćen, klub je odlično organiziran, svaka čast Upravi i veliko hvala za sve. Od suigrača odlično se slažem sa svojim cimerima Raužanom i Bujanom, a i ekipa mi je super, vlada jako dobra atmosfera. Ždralovi uvijek imaju visoke ciljeve, tako će biti i ove godine. Vjerujem u to jel se radi vrlo profesionalno sa stručnim stožerom. Mogu slobodno reći po organiziranosti i pristupu možemo konkurirati i višim ligama.”

Franko još jednom dobrodošao!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

POVEZANE VIJESTI